Over ons

100 jaar juwelier Pijnenburg

HISTORIE

De oorsprong van Juwelier Pijnenburg stamt uit 1914. In dat jaar opende August Pijnenburg zijn juweliers winkel aan het Smidspad in Tilburg. Het Smidspad was een Kerkepad, een smal gangetje tussen de huizen en heggen door, van het oude Veldhoven naar de toen opgerichte Schuurkerk van het Goirke.

Na enkele verhuizingen aan het Smidspad, werd in 1952 besloten het pand aan te kopen gelegen aan de Heuvelstraat 61 te Tilburg. De zoon van August had de opleiding doorlopen als horloge / klokkenmaker in Schoonhoven, en maakte zijn entree in de zaak, alwaar Puck samen met zijn vrouw. Ted, de leiding overnam tot 1986. Zoon Marc leidt samen met zijn vrouw Deliana vanaf dat moment de zaak aan de Heuvelstraat waar inmiddels

de vierde generatie in de vorm van Mellanie Pijnenburg samen met haar partner Joey, het dagelijks management voor hun rekening nemen. Juwelier Pijnenburg behoort anno 2015 tot een van de meest bekende juweliershuizen van Nederland waarbij de bekendheid tot ver over ’s lands grenzen reikt.
We hopen u binnenkort in onze zaak te mogen verwelkomen om u de laatste innovaties op het gebied van juwelen en horlogerieën te kunnen presenteren.
Fam. M. Pijnenburg