Breitling Rattrapante

Gelimiteerd tot 250 exemplaren wereldwijd!

Beschikbaar bij Juwelier Pijnenburg

Breitling bevestigt zijn ultieme beheersing van chronografen door zijn eigen gesplitste chronograaf te onthullen – een van de meest geavanceerde horloge complicaties. Ontwikkeld in de geest van instrumenten voor professionals, onderscheidt deze Manufacture Breitling Calibre B03 (beschermd door twee patenten) zich door zijn innovatieve constructie die maximale precisie, stevigheid en betrouwbaarheid garandeert. Om deze belangrijke technische doorbraak te presenteren, heeft Breitling gekozen voor het meest emblematische model, de beroemde Navitimer, geïnterpreteerd in 18 karaats goud met een exclusieve bronskleurige wijzerplaat.

De ultieme mechanische chronograaf

Weinig horlogemerken hebben hun eigen mechanische chronograafbewegingen. Minder bieden ook nog steeds een eigen split-seconden beweging echt ontwikkeld en geproduceerd in eigen huis. Met de lancering van Manufacture Breitling Calibre B03, officieel chronometer-gecertificeerd door het COSC, bevestigt Breitling opnieuw zijn leidende positie op het gebied van mechanische chronografen.

Het consolideert ook zijn cruciale rol in de ontwikkeling van dit type instrument – met name gekenmerkt door de uitvinding van het eerste onafhankelijke Pusher op 2 uur (1915), het tweede onafhankelijke pusher (1934) en de eerste zelf oprollende chronograaf (1969) . Deze epische sage bevat ook de beroemde 1944 Duograaf – een van de grote klassiekers van Breitling – die veel gewild is bij verzamelaars en uitgerust met een ultradunne split-seconden chronograaf beweging

Prijs zoals op foto met een croco horlogeband met 18 karaats gouden gespsluiting.

€ 26.390,-