Verkoop uw horloge

Verkoop uw horloge bij Juwelier Pijnenburg!

Bent u op zoek naar een betrouwbare en eerlijke juwelier voor het verkopen van uw horloge? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Occasion horloges

Wellicht wilt u, uw oude/huidige horloge verkopen dan wel inruilen?  Dan stelt Juwelier Pijnenburg zich beschikbaar voor een eventuele inruil/inkoop van uw horloge. Audemars Piguet, Breitling, Cartier, Iwc, Oris, Rolex, Tag Heuer etc.

Taxeren

Wij nemen de taxaties uiterst serieus waardoor u altijd een eerlijke en zo hoog mogelijk prijs krijgt voor uw huidige horloge. Elk horloge wordt apart uitgebreid getaxeerd op basis van authenticiteit, de oorsprong en de kwaliteit. Wij nemen geen imitatie stukken aan.

Jewel in the box

U kunt uw horloge direct aan ons verkopen, maar wij hebben ook een speciaal concept voor occasions genaamd Jewel in the box. Door het huren van een vitrine in onze winkel kunt u uw horloges verkopen aan derden. Doordat wij bemiddelen tussen twee particulieren is elke transactie vrijgesteld van 21% BTW. Dat is een groot voordeel voor beide partijen!

Uw horloge verkopen?

Heeft u nog oude horloges die u wilt verkopen? Schakel dan onze expertise en deskundigheid in voor een juiste en eerlijke prijs! Neem contact met ons op of bel even naar 013 543 48 68. U kunt ons ook even een mailtje sturen met een foto van uw horloge met daarbij of deze compleet is met papieren, doos, serienummers, etc. en dan zullen we zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Verkoop uw horloge