Trouwringen

Trouwringen

Trouwringen zijn een belangrijk onderdeel tijdens de mooiste dag van je leven. Niet alleen de dag, maar ook uw ring moet helemaal perfect zijn. Dit is tenslotte wel de ring die u heel uw leven nog draagt! Daarom vinden wij het extra belangrijk dat uw trouwring helemaal naar uw wens is.

Assortiment trouwringen

Wij hebben een gevarieerd en ruim assortiment aan trouwringen. De meeste ringen kunt u helemaal naar eigen wens ontwerpen. Hierdoor zal de ring altijd helemaal aan uw verwachtingen en wensen voldoen. Daarnaast heeft u altijd een unieke ring, wat het extra speciaal maakt. U kunt de ringen ook van persoonlijke inscriptie voorzien. Daarnaast houden we rekening met uw budget. Wij hanteren altijd eerlijke prijzen die gekoppeld zijn aan de dagkoers van het desbetreffende edelmetaal.

Merken trouwringen

We bieden een uitgebreid assortiment aan in trouwringen van verschillende merken. Zo hebben we de volgende merken in onze winkel: Weidner Trouwringen, Insignety, Collection Ruesch, Bruno Mayer en Christian Bauer. Ze beschikken stuk voor stuk over unieke designs.

Weidner Trouwringen staat voor design, nauwkeurigheid en bovenal kwaliteit, doordat zij technologie, creativiteit en vakmanschap met elkaar combineren. Door hun jarenlange ervaring van vier generaties, zijn ze een expert in het fabriceren van trouwringen in zilver, goud en platina. Daarnaast bieden zij over de mogelijkheid om de ringen geheel naar eigen wens te ontwerpen.

Bij Insignety schenkt u de liefde van uw leven een bijzondere ring die gemaakt is met uw hart. Bij deze ringen wordt namelijk de hartslag van uw partner in de ring toegevoegd zonder extra kosten. Op deze manier dragen jullie elkaars hart altijd bij. De Insignety ringen zijn verkrijgbaar in zilver, wit-, geel- en roodgoud en platina.

Het Oostenrijkse familiebedrijf Collection Ruesch heeft meer dan 120 jaar ervaring in het maken van trouwringen. Zij bieden jarenlange ervaring, kwaliteit en garantie. Wij van Juwelier Pijnenburg hebben de expertise en de moderne service. Samen maakt dit dat uw trouwring net zo speciaal zal zijn als uw trouwdag.

Het Duitse sieradenmerk Bruno Mayer staat voor elegantie en luxe. Bij Bruno Mayer kunt u uw ring helemaal zelf samenstellen, wit-, geel-, of roségoud, mat of glad, smal of breed: de keuze is aan u! Daarnaast kunt u kiezen voor enkele stuks, waardoor de keuze nog groter wordt. Combineer jullie stijlen en vind de eenheid.

Christian Bauer maakt al meer dan vijf generaties lang trouwringen. De ringen worden alleen gemaakt van de fijnste materialen en dit met grote passie voor detail. Ze zijn stuk voor stuk uniek, omdat u zelf kunt kiezen uit diverse combinaties van diamant, maanwit platina, warm goud of glanzend palladium. Door de laser- en handgravures wordt uw ring nog persoonlijker.

Naast de verschillende trouwringen hebben we ook een uitgebreide collectie aan aanzoekringen in verschillende modellen en uitvoeringen. Kom eens langs in onze winkel voor persoonlijk advies!