Prachtige collectie trouwringen voor u samengesteld

Juwelier Pijnenburg begrijpt als geen ander hoe belangrijk trouwringen zijn. Ze moeten niet alleen van topkwaliteit zijn zodat ze jarenlang meegaan, maar ook perfect bij uw persoonlijkheid passen. Het is immers de ring die u uw hele leven gaat dragen! Wij beschikken over een prachtige collectie trouwringen zoals Christian Bauer, collection Ruesch en Bruno Mayer. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om uw trouwringen op maat te laten maken. Kom langs bij ons in de winkel om de wensen en verwachtingen van u en uw partner uitgebreid te bespreken. U wordt te woord gestaan door één van onze experts die u voorziet van een deskundig advies.  
 
Al onze trouwringen zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen altijd aan uw verwachtingen. Ook laten we u graag kennismaken met onze collectie aanzoekringen in vele modellen en uitvoeringen. Uiteraard kunnen wij de ringen voorzien van een persoonlijke inscriptie.  
 
Voor onze prachtige collectie trouwringen verwijzen we u graag naar de winkel. Waar u onder het genot van een kop koffie of een glaasje champagne de persoonlijke aandacht zult ervaren.