Nieuw concept exclusief bij Juwelier Pijnenburg!

Wat houdt Jewel in the box in?

Wilt u graag uw sieraad/horloge verkopen en ziet u zelf geen mogelijkheden hiertoe maak dan gebruik van onze expertise en deskundige inzet.

Als professionele makelaar en tussenpersoon tussen de koper en de verkoper, moeten we objectief kunnen blijven om beide klanten tevreden te stellen. Elke aspirant-verkoper wordt een prijs aangeboden die lager is dan de oorspronkelijke verkoopprijs, maar nog steeds hoger is dan de prijs die menig juwelier u zou bieden. Als de verkoper het eens is met de voorgestelde prijs, kan een vitrine worden gehuurd voor de minimum van 2 maanden om het sieraad/horloge te koop aan te bieden, als mede plaatsen we uw item in onze occasion rubriek die u terug kunt vinden op www.juwelier-pijnenburg.nl

Wij nemen onze taxaties zeer serieus en dat is ook de voornaamste reden waarom wij u, om veiligheidsredenen, vragen om uw juwelen aan ons toe te vertrouwen voor een periode van twee werkdagen zodat wij in staat zijn om deze taak zorgvuldig uit te voeren.

De geëvalueerde prijs is gebaseerd op de productiekosten, behalve in het geval van antiek en topmerken. Elk juweel wordt geschat door Juwelier Pijnenburg die op zijn beurt de authenticiteit, de oorsprong en de kwaliteit bepaalt en controleert. Imitatie stukken zullen niet worden verkocht.

Wij bemiddelen tussen twee particulieren, hierdoor is elke transactie vrijgesteld van de 21% btw regeling. Dit is een groot voordeel voor beide partijen.

Indien het juweel of horloge nog beschikbaar is voor verkoop, kunnen we deze voor u maximaal twee dagen reserveren.

Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan vrijblijvend contact met ons op dit kan telefonisch dan wel per e-mail of via onze site.

Uw naam *

Uw achternaam *

Merk van het product *

Model / referentienummer *

Staat/conditie: *

Compleetheid (aanwezigheid van doos etc..) *

Uw e-mail *

Foto van het product

captcha