Breitling Exospace B55

Breitling Exospace B55

De Breitling Exospace B55 is een zogeheten connected watch. Een connected watch is als het ware een slim horloge dat tussen een traditioneel horloge en een smartwatch in zit. Met dit horloge wordt een sieraad perfect gecombineerd met de technologie van tegenwoordig. Op deze manier is de telefoon een verlengstuk van het horloge in plaats van andersom.

Gebruiksvriendelijkheid connected watch

De Breitling Exospace B55 stelt de connected watch in dienst van het horloge om zo de gebruiksvriendelijkheid en de functionaliteit te verbeteren. Achter alle mechanische onderdelen zitten twee LCD schermen met een achtergrond verlichtingssysteem. Hierdoor is het mogelijk om notificaties, zoals inkomende berichten, WhatsApps, inkomende telefoontjes, e-mails en agenda-items te weergeven. Daarbij kunt u zelfs de naam en andere relevante informatie zien op het kleine scherm.

Instellingen bepalen en metingen bekijken

Door middel van een app op uw smartphone kunt u verschillende instellingen uitvoeren. Zo kunt u de tijd, het beeldscherm, de nachtmodus en een alarm instellen. Daarnaast kunt u uw resultaten bekijken van verschillende metingen die het horloge heeft gedaan, zoals het aantal stappen dat u heeft gelopen op een dag. De resultaten kunt u dan uploaden naar uw smartphone, zodat u deze makkelijker kunt aflezen, doorsturen of opslaan.

Voor luchtvaartprofessionals

Het horloge is in eerste instantie gemaakt voor luchtvaartprofessionals, daarom kan het horloge ook metingen doen van de vluchttijden, opgenomen tijden met tussentijden en rondetijden. Daarnaast bezit het nog een scala aan praktische functies voor piloten, zoals een elektrische tachometer, chronograaf en een op- en aftelsysteem.

Ook al bent u geen piloot, dit horloge wilt u toch hebben?