Frederique Constant Horlogical Smartwatch

Frederique Constant Horlogical Smartwatch

De Frederique Constant Horlogical Smartwatch lijkt op het eerste gezicht een traditioneel horloge. Maar niets minder is waar, het is namelijk een smartwatch. Door middel van sensoren kan dit horloge uw slaap en inspanningen meten.

Ontwerp smartwatch

Het ontwerp van deze smartwatch is volledig met zilver of goud afgewerkt en is verkrijgbaar in een 42 millimeter elegant gepolijst roestvrij staal model. De alligator band geeft het horloge een elegante stijl, terwijl de vouwsluiting zorgt voor de wat sportievere tint in dit sieraad. Want een sieraad blijft het, alleen dan in combinatie met de technologie van nu.

Het kleine uurwerk is als het ware de smartwatch in het horloge. De gekleurde wijzer geeft aan wat de datum is en staat op het maantje wanneer u aan het slapen bent. De andere, de zilveren of gouden wijzer toont het percentage van uw activiteit- of slaapdoelen. De technologie van dit horloge is ontwikkeld in samenwerking met MotionX, die vooral bekend zijn om hun UP! Armbanden.

Mogelijkheden smartwatch

Er zijn verschillende apps te downloaden, voor zowel iOs als Android, om de metingen te bekijken. Zo kan een app u precies vertellen wat bijvoorbeeld uw slaapcyclus is, hoe laat u bent gaan slapen en hoe vaak u wakker bent geworden. Ook kunt u een wekker instellen op uw horloge, zodat u wakker wordt wanneer u in een lichte slaap bent. Zo wordt u altijd uitgerust wakker!

Dit horloge houdt ook bij hoe lang en hoe vaak u beweegt. Beweegt u te weinig? Dan verschijnt er vanzelf een melding dat u in beweging moet komen. Dat zijn de zogeheten ‘Get-Active alerts’. U kunt ook een melding instellen op de tijd dat u moet gaan slapen, zodat u genoeg slaap krijgt elke nacht. En dan nog een groot pluspunt: de batterij gaat maar liefst twee jaar lang mee.

Kom eens langs in onze winkel om de Frederique Constant Horlogical Smartwatch in het echt te bewonderen!