Ti Sento - Milano

Ti Sento – Milano

Ti Sento – Milano komt elk halfjaar uit met een nieuwe collectie. De collecties zijn verfijnd, nooit over de top en altijd helemaal ingespeeld op de nieuwste Italiaanse trends en modetinten. Ti Sento – Milano vertaalt de unieke Milanese stijl in hun collecties. Milaan is een echte modestad waar sieraden een belangrijk deel uitmaken van de dagelijkse garderobe en waar vrouwen een natuurlijke stijl en elegantie hebben.

Het sieradenmerk biedt de hoogste kwaliteit voor acceptabele prijzen, waardoor ze de lat hoog hebben gelegd. Zo zetten ze de stenen met de hand en zorgen dat alles tot in de details perfect is. De collectie bestaat uit verschillende sieraden, zoals oorbellen, ringen, armbanden, colliers en hangers. Al deze sieraden zijn gemaakt van 925 Sterling Zilver en zijn voorzien van een rhodiumlaag. Deze laag zorgt ervoor dat de sieraden minder snel beschadigd raken en extra glanzen.

Ti Sento betekent: ‘Ik voel je’ en dat is precies waar dit merk voor staat. Ieder half jaar spelen ze in op het verlangen naar de nieuwste trends op het gebied van sieraden in de kleuren van dit moment.

Nieuwsgierig geworden naar de collectie? Kom eens langs in onze winkel, Heuvelstraat 61 te Tilburg om de prachtige sieraden van Ti Sento – Milano te bewonderen!